Denna butik påminner en del om Basketshop.se i den bemärkelsen att den är inriktad mot inbitna fantaster och basketspelare. Företaget är baserat i Danmark där dom har sin fysiska butik och centrallager. Intressant är också att personerna bakom butiken är alla aktiva basketspelare, om detta stämmer så bör dom med andra ord kunna sin sak.

Utbudet är stort och det rör sig om kläder, skor, bollar och accessoarer såsom exempelvis kepsar. Jag skulle vilja påstå att sortimentet för just skor är väldigt brett och du kommer finna det du söker det kan jag garantera. Priserna är i linje med andra butiker, passa på att leta efter fynd på deras rea som brukar vara upp till 80%. Produkter dom tillhandahåller är:

  • Basketskor (Herr, Dam och Barn)
  • Basketkläder
  • Basketbollar
  • Tillbehör såsom exempelvis svettband etc.

Har du något favoritlag i NBA så har dom även produkter för det. Kikar man exempelvis på Cleveland Cavaliers så har dom kepsar, bollar och linnen med deras logo.

Den lilla missen vi kunde se är att dom till och från har lite problem med det språkliga på sidan, den är väl förmodligen översatt till svenska och här och var märker man att svenskan brister en del. Dock inga större problem med det då man förstår allt som står ändå.

Hur som helst, en välsorterad sida med ett brett sortiment av produkter som är väl värt ett besök.